• Groot assortiment
  • Persoonlijke service
  • Ook in het weekend open


Partytent verhuur

Jaspers Verhuur heeft partytenten in verschillende kleuren en maten. De verschillende tenten kunnen gecombineerd worden om aan uw wensen te voldoen. Voor ieder feest een geschikte tent.

Om de mogelijkheden te bespreken kunt u ons bereiken op 013-5423563, of stuur een e-mail naar: info@jaspers-verhuur.nlAl onze prijzen zijn exclusief btw.

  Artikel Artikelnr. Prijs (excl. btw) Aantal  
Partytenten div. maten (prijs op aanvraag)
Partytenten div. maten (prijs op aanvraag) in het groot bekijken
Partytenten div. maten (prijs op aanvraag)
0
0,00

Spantenten 10-15-20 mtr breed(prijzen op aanvraag)
Spantenten 10-15-20 mtr breed(prijzen op aanvraag) in het groot bekijken
Spantenten 10-15-20 mtr breed(prijzen op aanvraag)
0,00

Verder winkelen

Feesttent huren

Partytenten kunnen gebruikt worden voor verschillende gelegenheden. Een voorbeeld hiervan is een feest in de tuin. Om te voorkomen dat de gasten in de regen staan, kun je een partytent neerzetten. Wanneer het waait of het in de avond afkoelt, kunnen jij en je gasten warm in de partytent staan. De zijdoeken houden de wind tegen en zorgen ervoor dat het langer warm blijft. Wij hebben verschillende formaten partytenten in ons assortiment. Neemt contact met ons op voor alle informatie over partytent verhuur zoals de prijzen en formaten van onze partytenten.  

Spantent huren

Spantenten zijn erg handig als je veel personen in een tent kwijt wil. In ons assortiment kun je kiezen uit spantenten van 10, 15 of 20 meter breed. Spantenten zijn handig omdat ze snel opgebouwd kunnen worden. Het doek wordt gespannen over hoge palen en vastgezet met speciale spanbanden. Wanneer je op zoek bent naar een grote tent dan is de spantent een goede keuze. Van regen heb je geen last dankzij de zijdoeken. De prijzen van onze spantenten zijn op aanvraag. Neem daarvoor contact met ons op.

Meer informatie over ons partytent verhuur

Heb je nog vragen over het huren van een partytent bij Jaspers Verhuur? Of ben je op zoek naar nog meer informatie? Vind hier alle antwoorden op veelgestelde vragen. Kun je hier niet het antwoord vinden waarnaar je op zoek bent? Neem gerust contact met ons op. Je kunt telefonisch ook alle mogelijkheden met ons bespreken. Bel hiervoor naar 013-5423563. Je kunt ons ook via de mail bereiken, stuur dan een mailtje naar info@jaspers-verhuur.nl en wij beantwoorden zo snel mogelijk al je vragen!

Vragen?

Bel: 013 - 542 35 63
of bekijk onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen met Jaspers Verhuur

Jaspers Verhuur Tilburg

Prof. Romeinstraat 4
5013 BX Tilburg

Tel. 013 - 542 35 63
Fax. 013 - 544 47 38

info@jaspers-verhuur.nl

» Openingstijden
» Download catalogus

Nieuws

Vanaf nu geven we je handige tips voor het organiseren van leuke feestjes in ons blog. Kijk snel! 

HEMELVAARTDAG 30 Mei GESLOTEN