• Groot assortiment
  • Persoonlijke service
  • Ook in het weekend open


Klapstoelen huren

Organiseert u een evenement voor veel mensen, maar heeft u zelf niet de ruimte en de middelen om voor iedereen een stoel te kopen? Dan is klapstoelen huren waarschijnlijk de ideale oplossing! De klapstoelen die wij van Jaspers Verhuur verhuren zijn ontzettend handig. De stoelen kunnen namelijk gemakkelijk ingeklapt worden, zitten heerlijk én huur je al vanaf 1 euro per stoel. Kortom, een praktische oplossing voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, presentaties en bruiloften.Al onze prijzen zijn exclusief btw.

  Artikel Artikelnr. Prijs (excl. btw) Aantal  
Klapstoel samsonite blauw
Klapstoel samsonite blauw in het groot bekijken
Klapstoel samsonite blauw
33.11.01
1,05

Klapstoel samsonite luxe gestoffeerde zitting
Klapstoel samsonite luxe gestoffeerde zitting in het groot bekijken
Klapstoel samsonite luxe gestoffeerde zitting
33.11.02
1,90

Klapstoel samsonite zwart
Klapstoel samsonite zwart in het groot bekijken
Klapstoel samsonite zwart
33.11.07
1,05

Koppelstuk voor klapstoelen
Koppelstuk voor klapstoelen in het groot bekijken
Koppelstuk voor klapstoelen
33.11.03
0,15

Wedding chair wit opklapbaar
Wedding chair wit opklapbaar in het groot bekijken
Wedding chair wit opklapbaar
33.23.01
2,50

Verder winkelen

Klapstoelen huren bij Jaspers Verhuur

De klapstoelen in ons assortiment hebben wij bewust geselecteerd en zijn hierdoor van hoge kwaliteit. De door ons verhuurde klapstoelen zitten comfortabel, zijn gemakkelijk te hanteren en zijn van degelijke kwaliteit. Het neerzetten van de klapstoelen is eenvoudig en gaat hierdoor gemakkelijk en snel. De meeste stoelen in ons assortiment zijn gemaakt van een stevig metalen frame. De zitting en rugleuning zijn afgewerkt met stof of kunststof. Ook koppelstukken waarmee klapstoelen aan elkaar vastgemaakt kunnen worden, zijn te huur bij Jaspers Verhuur.

Witte klapstoelen huren voor een trouwerij

Voor verschillende gelegenheden kunnen klapstoelen bij ons gehuurd worden. Speciaal voor trouwerijen hebben wij de ‘wedding chair wit opklapbaar’. Deze klapstoel is gemaakt van wit hout en hierdoor zijn dit de perfecte klapstoelen voor op een trouwerij. De witte klapstoel is nieuw in ons assortiment, maar wel al voor verschillende trouwerijen gehuurd. De stoel zit comfortabel en is eenvoudig neer te zetten. Geen trouwerij, maar wel interesse in de witte klapstoelen? De klapstoelen zijn natuurlijk ook te huur voor andere feesten en evenementen.

Klapstoelen huren in Noord-Brabant

Jaspers Verhuur is gevestigd in Tilburg, maar dit betekent niet dat wij niet aan plaatsen buiten Tilburg verhuren. Woon je in Breda of wil je bijvoorbeeld een evenement organiseren in Eindhoven? Wij verhuren ook aan andere plaatsen in Noord-Brabant, zoals Breda, Den Bosch en Eindhoven. De bezorgkosten verschillen per bezorgplaats. Tijdens het bestellen van de klapstoelen en andere producten, kun je aangeven in welke plaatst het bezorgd dient te worden. Wanneer je aangeeft welke plaats, krijg je direct de bezorgkosten voor deze plaats te zien. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de spullen bij Jaspers Verhuur op te halen, hier zijn natuurlijk geen bezorgkosten aan verbonden.

Meer informatie over klapstoelen huren

Bij vragen over het huren van klapstoelen kun je kijken op de pagina met de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen of heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op om de vragen alsnog beantwoord te krijgen. Je kunt hiervoor bellen naar 013 - 542 35 63, een email te verzenden naar info@jaspers-verhuur.nl of het contactformulier in te vullen.

 

Vragen?

Bel: 013 - 542 35 63
of bekijk onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen met Jaspers Verhuur

Jaspers Verhuur Tilburg

Prof. Romeinstraat 4
5013 BX Tilburg

Tel. 013 - 542 35 63
Fax. 013 - 544 47 38

info@jaspers-verhuur.nl

» Openingstijden
» Download catalogus

Nieuws

Vanaf nu geven we je handige tips voor het organiseren van leuke feestjes in ons blog. Kijk snel! 

HEMELVAARTDAG 30 Mei GESLOTEN